Solfilm

Vi kan her præsentere et bredt udvalg af solfilm til bygninger og biler, samt værktøj til montage - tag også et kig på vores unikke energispare program

Solfilm til bygninger

Hanita Coatings

Dagrovi ApS tilbyder kvalitetsfilm fra en af verdens førende producenter, Hanita Coatings. Hanita Coatings har udviklet sol- og sikkerhedsfilm i mere end 30 år. I denne periode har virksomheden opbygget et ry som en af de mest innovative i branchen.

Lige nu består sortimentet af mere end 60 typer af film til såvel udvendig som indvendig montering. Og filmene sælges med nogle af branchens bedste garantier – helt op til 15 år.

Se produkter
Hanita Coatings

Solfilm til biler

Dagrovi autofilm

Her er vi stolte af at kunne præsentere vores eget brand fra en af verdens førende producenter af auto- og planglasfilm. Virksomheden er både ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Under fremstillingen anvendes en ”chip dying process” som sikrer den høje grad af farvestabilitet. Producenten udfører selv alle processer i fremstillingen af solfilm, og er således også leverandør af råmaterialer til flere andre i branchen. Deres solfilm sælges i mere end 60 lande.
Filmen har en høj grad af farveægthed og der ydes 5 års garanti på farven (at filmen ikke bliver lilla), afskalning, revnedannelse og delaminering.
Med Dagrovi autofilm får du således en kvalitetsfilm der fuldt ud matcher hvad der ellers findes på markedet både når det kommer til ydeevne, garanti og montage. Og du kan som montør føle dig fuldstændig tryg. Med vores mangeårige baggrund i branchen har vi naturligvis set nøje på leverandøren og processer, samt gennemtestet filmen.

Se produkter
Solfilm til biler

Solfilm og energibesparelse

Hvad kan der spares ved montering af solfilm? Eller hvad er tilbagebetalingstiden?
Det er relevante spørgsmål for kunden, og med vores 5-punkts energispare-program kan du tilbyde kunden en nøglefærdig løsning med fuld projekt support. Når vi her taler energi besparelse er der fokus på besparelser på varme, ventilation og aircondition.
Det fulde program går fra den første beregning til den endelige dokumentation når monteringen er foretaget. Mange kunder vil sikkert være tilfredse med de første punkter hvor der laves en seriøs beregning af hvilke besparelser der kan opnås.

Energispare program
De 5 punkter:
1 Undersøgelse af bygningen
Her foretages en grundig gennemgang af bygningen hvad angår størrelse, rum, hvor stor en del er glas, glastype, hvad er der af ventilation m.v., analyse af de sidste 12 måneders energi udgifter og vejrdata for området.
2 Energi simulering
Dataene fra punkt 1 ligges ind i et simulerings program. På baggrund af dette kan der gives en analyse af bygningens faktiske energi forbrug og hvad der vil kunne opnås med solfilm.
3 Økonomisk vurdering
Her beregnes tilbagebetalingstiden, men der tages også hensyn til evt. andre besparelser f.eks. co2 kvoter m.v.
4 Professionel montering
På baggrund af de første 3 punkter vil en montering blive foretaget. Vi sikrer at filmen er kompatibel med glasset og at montagen udføres i henhold til gældende retningslinjer.
5 Måling og dokumentation
For at dokumentere besparelserne måles forbruget både før og efter installationen således at det er tydeligt hvilken effekt monteringen af solfilm har på energikilder som ventilation m.v.

Værktøj

Værktøj

Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af al det gængse værktøj til montering samt diverse sæber og limafrenser.

Se katalog
Værktøj